Бојан Дановски

Како се води аматерски театар

Овој прирачник го (пре)објавуваме како ретко четиво за користење ислучиво со образовна намена и за поттикнување на аматерскиот театар во училишните драмски секции

» Како се води аматерски театар (PDF)

На Растку објављено: 2012-08-20
Датум последње измене: 2012-09-01 00:20:33
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија