Софија Тренчовска

Театарските знаци во инсценацијата на драмскиот текст „Големиот смок“ од Митко Маџунков

» Театарските знаци во инсценацијата на драмскиот текст „Големиот смок“ од Митко Маџунков (PDF)

На Растку објављено: 2013-07-13
Датум последње измене: 2013-07-13 19:59:46
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија